Лайм

Співачка Ассоль засипала мережу зворушливими фото свого казкового весілля

Розглядаємо розкішну сукню нареченої, усипану перлами

Українська співачка Ассоль (справжнє ім'я - Катерина Гуменюк), яка днями вийшла заміж, поділилася з шанувальниками романтичними знімками зі свого розкішного весілля.

На сторінці дівчини в Instagram з'явилися фото, на яких можна детально розглянути весільну сукню нареченої, а також побачити емоції закоханих у весільної арки.

Для важливої події в житті Ассоль вибрала по-справжньому розкішну сукню. У день свого весілля співачка блищала в білій пишній сукні з довгим шлейфом, усипаній перлами. Весь наряд вийшов вагою 23 кілограми. Автором сукні виступив ліванський дизайнер Saiid Kobeisy. Вартість вбрання - 26 тисяч доларів.

Свій розкішний образ наречена доповнила аксесуарами - сережками і діадемою з перлами, а також довгою фатою. Наречений вибрав для церемонії класичний чорний костюм чорного кольору.

Закохані вибрали для весілля красиву дату - 19.09.2019. А саме торжество пройшло в одному з наймодніших закладів Києва - банкет-холі Regent Hil. Розважали публіку Тіна Кароль, Вєрка Сердючка і MONATIK. Ведучими заходами стали зіркове подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов.

Зараз молодята вирушили у весільну подорож, про що новоспечена дружина повідомила в своїх "сторіз". Де вони проведуть медовий місяць, Катя не уточнила.

Нагадаємо, що Катя Гуменюк і Артем Тараненко знайомі ще з дитинства, але зустрічатися почали два роки тому. У травні минулого року хлопець зробив співачці пропозицію.

  • Раніше Ассоль показала, як пройшов її дівич-вечір. Останні дні "свободи" Катя вирішила провести в жаркій Туреччині.
  • Українська прима-балерина і суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар вийшла заміж за артиста балету Олександра Стоянова. Весільна церемонія відбулася в прямому ефірі танцювального шоу, а після випуску молодята влаштували вечірку за лаштунками проекту.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях