Лайм

Трагедія для сім'ї: українська співачка вперше висловилася про розлучення з чоловіком

Яна Соломко порушила мовчання

Українська співачка Яна Соломко, яка виступає під сценічним ім'ям SOYANA, вперше прокоментувала своє розлучення з чоловіком, бізнесменом Олегом Солодуховим, з яким прожила в шлюбі 5 років.

В інтерв'ю "КП" в Україні" артистка зізналася, що спочатку вона не хотіла говорити про це, оскільки для неї це "болюча тема". Але після того, як екс-чоловік співачки "виніс сварку з хати", Яна вирішила також не мовчати.

"З Олегом ми не живемо разом уже 9 місяців, до цього довго були складні стосунки. А розлученні офіційно два місяці. Не хотіла про це говорити, тому що вважаю, що розлучення - це трагедія для сім'ї, і дочка, яка скоро буде дорослою, не повинна про це читати в пресі. Пара повинна з'ясовувати стосунки між собою, не виносячи сміття з хати. Але якщо Олег захотів це зробити публічним - окей, це його право", - розповіла співачка.

За словами Яни, рішення розійтися було обопільним: "Ми якийсь час намагалися зберегти стосунки, але занадто багато накопичилося взаємних претензій і образ, які і привели нас до розлучення. Це можна описати банальною фразою - "не зійшлися характерами".

Яна Соломко та Олег Солодухов одружилися в 2014 році. Через рік після весілля у пари народився первісток - донька Кіра. Маля з'явилося на світ в США. Після розлучення батьків дівчинка залишилася жити з мамою.

"Кирочка живе зі мною. Але ми часто їздимо до тата і завжди раді бачити його і чекаємо в гості. Я абсолютно щиро кажу - наші двері для нього відкриті завжди! Ще раз підкреслю, що я бажаю тільки щастя і кохання своєму колишньому чоловікові! Я хочу, щоб він був успішним, коханим і люблячим чоловіком і батьком", - зазначила співачка.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.