Лайм

Відома українська телеведуча вийшла заміж: перше весільне фото

Закохані обмінялися клятвами вірності в присутності найближчих родичів і друзів

Ведуча нового сезону проекту "Ревізор" Юлія Панкова вийшла заміж. Весільна церемонія пройшла в п'ятницю, 4 жовтня.

Про це сказано на сайті Нового каналу. Відзначається, що закохані обмінялися клятвами вірності в присутності найближчих родичів і друзів.

Весілля пройшло в одному з київських ресторанів. "Я вирішила, що в місті, в затишному ресторанчику нам буде комфортніше. Вибрали заклад, який зараз функціонує як ресторан, а незабаром тут відкриють готель", - розповіла Юлія.

Ім'я та обличчя обранця Панкова не показує. Однак не приховує, що її коханий займається бізнесом у сфері високих технологій.

"Не хочу публічно показувати чоловіка, спекулювати на темі кохання заради рейтингів і передплатників в соцмережах. Я ніколи не оголюю тіло і душу. І не збираюся цього робити", - заявила раніше ведуча.

Юлія Панкова працювала ведучою в програмі "Інсайдер" на ICTV. Також в 2011-му році дівчина брала участь в першому сезоні кулінарного проекту "МастерШеф". Там вона зайняла 16 місце, так і не отримавши "кітеля".

  • Українська співачка Ассоль розкрила вартість весільної сукні. І, зізнаємося, його вага в 23 кг вразила менше.
  • Українська прима-балерина і суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар вийшла заміж за артиста балету Олександра Стоянова. Весільна церемонія відбулася в прямому ефірі танцювального шоу, а після випуску молодята влаштували вечірку за лаштунками проекту.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях