Лайм

49-річна Наомі Кемпбелл зізналася, що не готова стати матір'ю

Також супермодель поділилася своїм ставленням до самотності

У новому інтерв'ю журналу Wall Street Journal 49-річна модель Наомі Кемпбелл розповіла про самотність і ставлення до материнства. Схоже, найближчим часом британська красуня навряд чи відмовиться від звичного способу життя заради дітей.

Коли Наомі запитали про її можливі плани завести дітей, вона відповіла: "Поки ні. Я подивлюся, що всесвіт мені піднесе".

Сьогодні материнські інстинкти Наомі успішно реалізує, піклуючись про 19-річну судансько-австралійську модель Адут Акеч. У травні 2019 року дівчина адресувала наставниці теплі слова подяки і назвала її "другою мамою".

"Ця леді так багато значить для мене... Ти одна з найбільш люблячих, дбайливих, надихаючих [жінок], яких я коли-небудь зустрічала, - написала Адут в Instagram. - Любов, яку я відчуваю до своєї рідної матері, - це любов, яку я відчуваю до тебе, мама. Наші стосунки - це те, про що я ніколи не мріяла і не думала, але я дуже вдячна, що вони у нас є. Дякую, що підтримуєш і любиш мене беззастережно".

Під час інтерв'ю Наомі також розповіла про своє особисте життя після довгих років відносин з багатими і успішними чоловіками.

"Бути самою не означає почуватися самотньою, - говорить вона. - У мене немає часу нудьгувати, і у мене немає часу бути самотньою".

"Як на мене, приватність важлива для того, щоб пізнати один одного. Я завжди турбувалася, що моя робота не дозволить цього. Але у мене є свої способи. Мене цього навчив Роберт Де Ніро", - розповіла модель, яка зустрічалася з голлівудським актором на початку 1990-х років.

Наомі, чия боротьба з алкоголізмом і наркозалежністю добре відома, також розповіла, що зараз веде тверезе життя і пишається шляхом, який пройшла.

"Я вижила. Моє життя не було кристально чистим, і я на це не претендую. Але я була першою, хто розповів про свою залежність, і я вдячна Богу, що тепер я видужую від залежності і алкоголізму", - сказала Кемпбелл.

  • У червні Наомі Кемпбелл стала героїнею липневого номера британського Vogue і знялася у відвертій фотосесії. На одному з кадрів модель зображена повністю оголеною.
  • Раніше повідомлялося, що Наомі Кемпбелл закрутила роман з молодим музикантом. За даними західних ЗМІ, обранцем 49-річної моделі став 25-річний Ліам Пейн (колишній учасник групи One Direction).

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях