Лайм

Аферисти використали Кіану Рівза та зірку "Чорної пантери" для брехливої реклами

Актори допомогли "благодійної організації", про яку нічого не знали

Голлівудська "благодійна організація" використала ім'я Кіану Рівза для продажу дорогих квитків. У рекламі говорилося, що актор буде присутній на заході, але сам він ніколи про це не чув, повідомляє Page Six.

Організація під назвою "Глобальна Благодійна Ініціатива" (ГБІ), продавала квитки вартістю до 1000 доларів, щоб "викорінити бідність в глобальному масштабі шляхом зміни мислення". У своїй рекламі вони закликали приєднатися до голлівудських зірок, в тому числі Кіану - "скромного і люблячого людство актора, який підтримує ГБІ".

Люди, які купили квитки заради зустрічі з Рівзом, не виявили його на заході. За словами представника актора, він нічого не знав про подію і не має ніякого відношення до цієї організації. Фотографії Кіану використовували в рекламі без його дозволу.

Аналогічна доля спіткала Чедвіка Боузмана, зірку фільму "Чорна пантера". Актор прийшов на вечір на прохання приятеля, але поспішив піти, коли йому зібралися вручати нагороду. Представник Боузмана також підтвердив, що ім'я і зображення Чедвіка використовувалися аферистами без його дозволу.

"На місці Боузмана повідомили, що він отримає нагороду. Він прийняв рішення піти, оскільки не очікував, що буде на заході в центрі уваги", - йдеться в заяві.

Засновник ГБІ Гершем Сікаала стверджує, що навчався в "Кембриджському університеті в Замбії", має "Почесний ступінь державного діяча в області філософії та гуманності" і є "послом доброї волі в ООН".

  • Кіану Рівз став продюсером фільму "Балерина". Спін-офф "Джона Уіка" розповість про жінку-кілера, яка мститься за вбиту родину.
  • Фільм "Матриця 4" обростає першими подробицями. Тепер ми знаємо, що до Кіану Рівза та Керрі-Енн Мосс в головних ролях приєднається зірка фільму "Аквамен".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях