Лайм

Танці з зірками-2019: хто вибув у 11 випуску за крок до чвертьфіналу

За тиждень на шоу відбудеться вже чвертьфінал

У неділю 3.11.19 в прямому ефірі каналу "1+1" пройшов 11 випуск шоу Танці з зірками-2019, за підсумками якого стали відомі імена чвертьфіналістів, а також була названа пара, яка покинула проект. Аутсайдерами цього вечора стали Олена Шоптенко та Олексій Яровенко.

11 випуск Танців з зірками-2019 відзначився рекордною кількістю зіркових гостей. У програмі шоу з'явилися учасники попередніх сезонів - коміки Ігор Ласточкин та Юрій Ткач, ведуча "зіркового" балкону Регіна Тодоренко, а також співачки Tayanna та Наталя Могилевська, яка через 13 років знову вийшла на паркет з Владом Ямою. Дивіться і читайте далі, яким був останній танець Шоптенко та Яровенко, і хто став фаворитом вечора.

Для 11 випуску шоу Олена Шоптенко та Олексій Яровенко підготували емоційний пасадобль. У зоні ризику пара опинилася з гімнасткою Анною Різатдіновою, фавориткою нового сезону, тому підсумки були очевидними. Після "танцю за життя" четверо суддів віддали свої голоси за Анну Різатдінову.

Що ж стосується фаворитів цього випуску, ними стали актриса Ксенія Мішина та її партнер Женя Кот. Пара вийшла на паркет з ефектним танго, який всі судді проекту оцінили максимальними оцінками. Так пара стала єдиною, яка отримала 40 балів.

Нагадаємо, вже за тиждень на шоу Танці з зірками-2019 відбудеться чвертьфінал, в рамках якого за квиток до півфіналу будуть боротися п'ять пар-учасниць.

  • Дивіться також на The Lime, як фаворити Танців з зірками-2019 Анна Різатдінова та Олександр Прохоров змусили Григорія Чапкіса аплодувати стоячи.
  • Раніше 89-річний Григорій Чапкіс розповів про три шлюби і молоду кохану. Їх різниця у віці - 51 рік.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.