Лайм

У Франції госпіталізували акторку Катрін Деньов: що відомо про її стан

Кінодіва перенесла ішемічний інсульт

Легендарна французька акторка, двічі володарка премії "Сезар" за кращу жіночу роль Катрін Деньов госпіталізована в Парижі.

76-річна кінодіва потрапила до лікарні в ніч з вівторка на середу, а 6 листопада LeFigaro повідомив, що акторка перенесла ішемічний інсульт. Більш точних даних про стан Деньов поки немає.

Катрін Деньов прославилася на весь світ після виходу мюзиклу "Шербурзькі парасольки". Пізніше мали грандіозний успіх такі фільми, як "Відраза", "Дівчата з Рошфора", "Квітневі безумства", "Ослиная шкура", "Сирена з "Міссісіпі", "Останнє метро", "Місце злочину", "Сніданок з незнайомцем" і багато інших.

Нагадаємо, що влітку цього року Деньов прилітала в Україну. Катрін взяла участь в Одеському міжнародному кінофестивалі, який проходив з 12 по 20 липня.

  • Раніше американська акторка Хелен Хант, володарка премії "Оскар", потрапила в лікарню після автомобільної аварії в Лос-Анджелесі.
  • Український боксер, екс-тренер шоу "Зважені та щасливі" В'ячеслав Узєлков поділився в соцмережі знімками з лікарн , які неабияк налякали його шанувальників.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях