Лайм

Завжди була бандиткою: солістка KAZKA показала своє смішне дитяче фото

Свою публікацію Олександра приурочила до Всесвітнього дня дитини

Вокалістка популярного українського гурту KAZKA Олександра Зарицька вирішила приємно здивувати своїх шанувальників, опублікувавши дитячий знімок.

Архівне фото артистка оприлюднила в особистому мікроблозі. Свою публікацію Саша приурочила до Всесвітнього дня дитини, який щорічно відзначається 20 листопада. На знімку майбутня співачка сидить на кріслі-качалці і щасливо сміється.

"Я завжди була бандиткою. З дитинства протестувала проти правил, шкільної форми, домашніх обов'язків. Мій головний бунт був проти думки дорослих, що я не стану артисткою (адже у нас не було потрібних зв'язків, у мене - фігури, а в миру - часу, щоб звернути на мене увагу)", - написала Саша.

"Сьогодні, до 30 річниці підписання Конвенції ООН про права дитини, я мрію, щоб кожен дорослий сказав своїй дитині, сестрі, братові чи учневі: "Ти можеш стати ким завгодно! Все, що потрібно - працювати і йти до своєї мрії". У мене ж вийшло", - додала Зарицька.

Всього за пару годин публікація зібрала близько 2 тисячі лайків і безліч зворушених коментарів.

"І хто це такий гарний?", "Пуговка", "Колобочок", "Скільки щастя і емоцій в цій усмішці", "На фото чудовий пупсик", - пишуть шанувальники під постом Олександри.

  • Раніше Олександра Зарицька довела, що не соромиться показуватися перед шанувальниками без одягу, не дивлячись на пишні форми. Співачка опублікувала фото в купальнику, оголивши сідниці.
  • Також солістка гурту KAZKA розповіла про особисте життя. Співачка зізналася, що недавно у неї зав'язалися романтичні стосунки з іноземцем.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях