Лайм

Гурт KAZKA випустив ще один трек з нового альбому, і він знову про колишнє кохання

Щотижня музиканти презентують один з синглів свого другого студійного альбому NIRVANA

Популярний український гурт KAZKA презентував пісню "Колішні" - четвертий сингл з нового альбому NIRVANA, реліз якого запланований на 27 грудня.

Прем'єра треку відбулася в п'ятницю, 13 грудня, на YouTube-каналі колективу. Нова пісня, як і попередня "Твоєї крові" , присвячена темі колишнього кохання.

"Люди з минулого не залишають нас, скільки не стирай в телефоні їхні номери. Стоять за вікном, заглядають в спальню, хочуть щось сказати і не можуть. Не відкривайте їм вікон, тому що почнеться той же сюжет про образу і зраду. Шукай людину, поряд з якою знову буде битися серце", - прокоментували музиканти свою нову роботу.

NIRVANA - другий студійний альбом колективу, який вже встиг полюбитися шанувальникам треками "Пісня смілівіх дівчат", "Палала" і "Твоєї крові".

  • Раніше Тіна Кароль і солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна представили в мережі спільний трек "Вільна", автором якого виступила українська хіп-хоп-виконавиця alyona alyona (Олена Савраненко).
  • Дивіться також на theLime новий містичний кліп ONUKA з важливим екологічним посилом. На химерні костюми героїв ролика пішло 15 мішків одягу, знайденої на секонд-хендах.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: KAZKA, пісня

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях