Лайм

KAZKA випустила свій найвідвертіший кліп, і він не для людей зі слабкими нервами: відео

Ролик став першою спільною роботою гурту та режисера Алана Бадоєва

Група KAZKA випустила новий кліп на пісню "Палала", яка також увійде до трек-листа їх нового студійника NIRVANA. Примітно, що незадовго до релізу музиканти обіцяли фанам найінтимніший та найвідвертіший кліп в їх колекції.

Кліп до пісні "Палала" став першою спільною роботою колективу та режисера Алана Бадоєва. При цьому, як зазначили музиканти в описі до ролика на YouTube, вони сподіваються на подальшу співпрацю з кліпмейкером.

Вокалістка Саша Зарицька називає нову відеороботу своїм "відвертим зізнанням", пошуком себе і своєї привабливості: "Я вдячна Алану за те, що він заглянув до моїх очей, зрозумів, показав мене справжньою і звабливою, такою, якою ви мене ще не бачили. Ми розуміли, що відео може викликати неоднозначну реакцію, але "Палала" про пристрасть і жагу, тому по-іншому відеороботу ми собі і не уявляли".

Свій другий студійний альбом NIRVANA гурт представить вже 27 грудня. Раніше KAZKA вже презентували сингли "Пісня смілівіх дівчат", "Грай" та "Твоєї крові", які також увійдуть до лонгплею.

  • Раніше alyona alyona і Джамала випустили кліп до спільного треку "Забирай" - він про зворотній бік популярності. Родзинкою пісні виявилася нетрадиційна манера співу Джамали.
  • Тіна Кароль і солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна презентували в мережі спільний трек "Вільна", автором якого виступила українська хіп-хоп-виконавиця alyona alyona (Олена Савраненко).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: KAZKA, кліпи