Лайм

The Guardian включив співачку alyona alyona до престижного рейтингу

У списку 50 артистів українці Олені Савраненко виділили друге місце

Британське видання The Guardian включило українську хіп-хіп-виконавицю alyona alyona (Олену Савраненко) до списку 50 нових артистів, за якими варто постежити у 2020 році. У престижному рейтингу співачку розмістили на другій позиції.

"Колишня вихователька дитячого саду, українська реп-виконавиця alyona alyona тримає свій матеріал чистим на випадок, якщо його раптом послухають діти. Але її музика - пастка, оздоблена традиційною вокальною мелодією, - далеко не така беззуба", - йдеться в тексті видання.

Примітно, що це не перший подібний рейтинг для alyona alyona. У травні цього року американське видання The New York Times включило співачку до списку 15 європейських артистів, на яких варто звернути увагу.

"Її трек "Рибки" розповідає про рибу, але й про дівчину, яка почуває себе не в своїй тарілці - як і вона сама, коли люди навколо говорили їй, що жінка-репер, до того ж plus-size, ніколи не зробить кар'єру в Україні. Вона розповідає про своє звичайне життя, зачіпаючи фемінізму, позитивності і любові до тіла", - додали в The Guardian.

  • Раніше alyona alyona та Джамала випустили кліп до спільного треку "Забирай" - він про зворотній бік популярності. Родзинкою пісні виявилася нетрадиційна манера співу Джамали.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Alyona Alyona

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях