Лайм

Дочка Кузьми Скрябіна показала, як пройшов її дівич-вечір: фото

Вечірка проходила з кульками і хлопавками

Дочка музиканта і лідера гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка, який трагічно загинув у 2015 році, перед весіллям відгуляла дівич-вечір. Знімками з передвесільної вечірки 22-річна Марія-Барбара поділилася з дописувачами в Instagram.

Для дівич-вечора юна наречена вибрала скромну білу сукню з великим бантом на поясі. Голову дівчини прикрашала коротенька фата. Подружки нареченої вбралися в костюми в одній колірній гамі. Всі дівчата з'явилися на святі в червоних сукнях і чорних колготках.

Нагадаємо, що Марія-Барбара створила сім'ю зі своїм однокурсником Віктором Туром. Весілля відбулася 20 грудня в одному з ресторанів під Києвом. Привітати молодят прийшли Катя Осадча, Дзідзьо та інші друзі молодої сім'ї.

Марія-Барбара - єдина дочка Кузьми Скрябіна. Сьогодні вона вчиться в Національному медичному університеті імені О. О. Богомольця. Знаменитий батько дівчини загинув в ДТП 2 лютого 2015 року. Автомобіль, за кермом якого знаходився музикант, зіткнувся з молоковозом, від чого Кузьма отримав несумісні з життям травми.

  • Раніше на київській "Площі зірок" у ТРЦ "Гулівер" з'явилася нова табличка - пам'яті Кузьми Скрябіна. На відкритті зірки була присутня вдова Андрія Кузьменка, засновниця Фонду ім. Кузьми Скрябіна Світлана Бабійчук та його дочка.
  • Українська співачка TAYANNA записала кавер на пісню "Дельфіни" гурту "Скрябін". Авторську версію хіта виконавиця представила в день народження Кузьми - 17 серпня музикантові виповнився б 51 рік.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях