Лайм

Моменти щастя: дочка Кузьми Скрябіна показала нові фото з розкішного весілля

Марія-Барбара створила сім'ю зі своїм однокурсником

Дочка українського музиканта Андрія Кузьменка, більше відомого як Кузьма Скрябін, Марія-Барбара показала нові фото зі свого розкішного весілля.

Романтичні знімки дівчина опублікувала на особистій сторінці в Instagram. У своєму пості Марія-Барбара також подякувала усім причетним до цієї радісної події.

Фото: instagram.com/miss___mariya

"Неймовірно дякуємо нашій сім'ї, друзям і близьким за те, що розділили з нами моменти щастя в день створення нашої сім'ї. І дякуємо тим, хто допоміг зробити його таким, як ми представляли", - написала дочка музиканта.

Фото: instagram.com/miss___mariya

Для торжества Марія-Барбара вибрала лаконічну білу сукню з відкритою спиною і довгим шлейфом. Її голову прикрашала діадема і легка фата. Наречений постав на весіллі в класичному костюмі шоколадного відтінку.

Фото: instagram.com/miss___mariya

Нагадаємо, що 22-річна дівчина створила сім'ю зі своїм однокурсником Віктором Туром. Весілля відбулася 20 грудня 2019 року в одному з ресторанів під Києвом. Привітати молодят прийшли Катя Осадча, Дзідзьо та інші друзі молодої сім'ї.

Фото: instagram.com/miss___mariya

Фото: instagram.com/miss___mariya

Фото: instagram.com/miss___mariya

Фото: instagram.com/miss___mariya

Фото: instagram.com/miss___mariya

Марія-Барбара - єдина дочка Кузьми Скрябіна. Сьогодні вона вчиться в Національному медичному університеті імені О. О. Богомольця. Знаменитий батько дівчини загинув в ДТП 2 лютого 2015 року. Автомобіль, за кермом якого знаходився музикант, зіткнувся з молоковозом, від чого Кузьма отримав несумісні з життям травми.

  • Читайте також на theLime, як Марія-Барбара відсвяткувала дівич-вечір. Знімками з передвесільної вечірки дівчина поділилася з дописувачами в Instagram.
  • Раніше на київській "Площі зірок" у ТРЦ "Гулівер" з'явилася нова табличка - пам'яті Кузьми Скрябіна. На відкритті зірки була присутня вдова Андрія Кузьменка, засновниця Фонду ім. Кузьми Скрябіна Світлана Бабійчук та його дочка.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях