Лайм

Біллі Айлиш все ж передумала приховувати своє тіло і показала ефектні фото в купальнику

Співачка розповіла, як провела активну відпустку на Гаваях

Співачка Біллі Айліш, яка зазвичай комплексує через свою зовнішність і ретельно приховує тіло під оверсайзом, раптом вирішила кинути в Instagram справжню бомбу. Володарка мільйонних переглядів в YouTube розповіла, як проводить відпустку на Гаваях, приклавши до свого посту кілька сміливих фото в купальнику.

Фото: instagram.com/billieeilish

Ще нещодавно на сторінках Twitter кілька днів поспіль кипіли пристрасті навколо фотографії Айліш в майці. І якщо ви стежили за цією істерією хоч одним оком, тоді явно розумієте, чому 18-річна зірка воліє сховатися від хейтерів під балахонистим одягом.

Наскільки можна судити, вихідні співачка провела з друзями. Разом вони політали на гелікоптері, покаталися на каяках, стрибали з тарзанки і розслаблялися в джакузі. На деяких фото Айліш в купальнику навіть не ховається від камери.

Фото: instagram.com/billieeilish

Раніше в своїх інтерв'ю співачка зазначала, що її об'ємні груди були проблемою стільки, скільки вона себе пам'ятає. Тоді ж Айліш розповіла про наміри переглянути свою позицію до цього питання, досягнувши 18-річчя: "Я буду жінкою. Я хочу показати своє тіло", - заявляла вона.

View this post on Instagram

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Менш ніж за добу публікація співачки зібрала понад 10 млн лайків. У коментарях її відпустку назвали ідеальною, а зовнішність - привабливою. "Ти красуня, Біллі. Нічого приховувати красиве тіло", - вказали в одному з коментарів.

  • Раніше Біллі Айліш прикрасила обкладинку іменитого журналу про музику Rolling Stone. Для нового випуску виконавиця розповіла, чому так комплексує через свою зовнішність, яка навіть ставала причиною депресій.
  • Читайте також на theLime, як Біллі Айліш посварилася з німецьким глянцем. Ще б пак, адже на його обкладинці вона раптом з'явилася топлес і без волосся.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях