Лайм

Лікарі врятували мене: чоловік Таїсії Повалій розповів про проблеми зі здоров'ям

Ігор Ліхута провів в лікарні декілька днів

Продюсер Ігор Ліхута початок 2020 року провів в лікарні. Справитися з недугою йому допомогли лікарі приватної клініки, а також дружина Таїсія Повалій, яка кожен день з'являлася в лікарняній палаті.

Про це чоловік співачки розповів виданню "Дни.ру" . "Три дні в приватній клініці мені кололи різні антибіотики, робив КТ та інші процедури. Кожен день Тая мене провідувала. Особисто поїхала і купила всі прописані лікарями ліки, тепер строго стежить, щоб я вчасно приймав таблетки", - зізнався Ліхута.

Свій діагноз продюсер не розкриває, але натякає, що проблеми зі здоров'ям у нього серйозні. "Лікарі зробили все можливе, врятували мене, допомогла любов і турбота Таї", - говорить Ліхута.

Нагадаємо, що в грудні минулого року Таїсія Повалій вперше стала бабусею - син артистки від першого шлюбу Денис і його дружина Світлана подарували їй довгоочікуваного онука.

  • Російський співак Влад Топалов стурбував своїх шанувальників новиною про те, що з початку 2020 року переніс дві операції. Свою публікацію чоловік Регіни Тодоренко супроводжував знімком, на якому зображений з пов'язкою.
  • Український телеведучий Володимир Остапчук, який недавно розлучився з дружиною, зробив несподіване звернення з лікарні, чим неабияк заінтригував своїх шанувальників.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях