Лайм

Оля Полякова святкує 36 день народження в купальнику - такій фігурі можна тільки позаздрити

Сьогодні співачка відзначає день народження

17 січня свій 36-й день народження відзначає українська співачка Оля Полякова. "Королева ночі" втекла від міської суєти і концертів на мексиканський курорт Канкун, де і святкує значущу подію.

Знімками з відпочинку артистка поділилася на особистій сторінці в Instagram. На узбережжі Карибського моря Полякова вирушила разом зі своєю 8-річною дочкою Алісою і продюсером Михайлом Ясинським, який, до слова, і зробив фото, що підкорили армію шанувальників і колег співачки по шоу-бізнесу.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Ну з новим роком", - підписала Оля знімок, на якому зображена крупним планом на тлі білого піску.

На інших знімках Полякова похвалилася своєю бездоганною фігурою. Співачка позує в неоновому купальнику, який вигідно підкреслює довгі ноги артистки, тонку талію і підтягнуті сідниці. Варто відзначити, що такому тілу можуть позаздрити навіть молодші колеги зірки.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Фото: instagram.com/polyakovamusic

У підписі до знімків співачка розповіла, що поїздка в Мексику не обійшлася без пригод.

"Канкун! Так, як я сюди добиралася, втративши напередодні паспорт з візою свій і Аліси, не побажаєш нікому! Спасибі всім, хто допомагав. Але як же я рада, що все вийшло!", - написала виконавиця.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Фото: instagram.com/polyakovamusic

  • Відпочивають в ці дні в Мексиці і Потап з Настею Каменських. Пара регулярно ділиться яскравими знімками з відпочинку, на яких видно, що подружжя не тільки ніжаться на пляжі, але й активно займаються спортом.
  • Втекли від зими до сонця і Надя Дорофєєва з Володимиром Дантесом. Подружжя вибрали для відпочинку Домінікану. Зіркова пара публікує фотографії з відпустки, серед яких є і дуже відверті. На одному зі знімків солістка "Время и Стекло" позує топлес.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях