Лайм

Заміна готова: хто може взяти на себе королівські обов'язки принца Гаррі і Меган Маркл

Серед членів королівської родини є менш публічні особи, які незабаром можуть вийти з тіні

Після відмови принца Гаррі і Меган Маркл від королівських повноважень принцеси Беатріс і Євгенія можуть взяти на себе деякі з їхніх обов'язків. Про це розповів королівський біограф і консультант серіалу "Корона" Роберт Лейсі в інтерв'ю журналу Hello!

Принцеса Беатріс і принцеса Євгенія - дочки принца Ендрю, середнього сина королеви Єлизавети II

За словами Лейсі, дочки скандального принца Ендрю і Сари Фергюсон могли б стати більш помітними членами королівської родини, замінивши кузена Гаррі.

"Цілком очевидно, що Беатріс і Євгенію тепер висунуть - якщо вони захочуть бути висунутими, - сказав він. - Якщо двоє виходять, двоє повинні увійти. Цими двома повинні бути Беатріс і Євгенія. Я впевнений, що вони зроблять крок вперед і будуть дуже раді. Це те, що потрібно родині. Іронія в тому, що Гаррі назвав своїх кузин зразками того, ким він хоче бути".

Сьогодні обидві принцеси мають постійну роботу на повний робочий день. 31-річна Беатріс є віце-президентом в IT-компанії, а її 29-річна сестра Євгенія - директором художньої галереї.

Королівський експерт Філ Дампір не поділяє думки Роберта Лейсі.

"Після того як Гаррі і Меган зійшли зі сцени, а Ендрю відійшов на задній план через скандал з Епштейном, королівська родина стає вкрай неукомплектованою, - заявив Дампір виданню Daily Mail. - Принц Філіп пішов у відставку в 98 років, королеві майже 94, а Чарльзу і Каміллі - 70 років. Молодший син королеви принц Едвард останніми роками тримається в тіні, але його дружина Софі стала зіркою сама по собі. Вона дуже близька до її Величності і є її фавориткою. Нещодавно вона була в кількох закордонних поїздках і фантастично добре впоралася. Тепер, коли її діти трохи підросли, я думаю, що вона могла б зіграти велику роль. Я думаю, Софі з радістю візьме на себе більше обов'язків, якщо її попросять".

Молодший син королеви принц Едвард з дружиною Софі

  • Ім'я Меган Маркл перетворили на дієслово. Якщо вас не цінують на роботі або у стосунках, можете просто меганмарклити.
  • Схоже, відносини Меган Маркл з батьком вкрай зіпсувалися. Він звинуватив її в руйнуванні королівської родини і припустив, що вона відмовилася від повноважень з жадібності.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях