Лайм

Жіноча образа та злість: Володимир Остапчук емоційно відреагував на слова дружини про розлучення

Телеведучий відповів на звинувачення дружини

Днями дружина Володимира Остапчука розповіла про численні зради чоловіка, які і привели до розладу в сім'ї. Ці слова стали справжнім шоком не тільки для шанувальників пари, а й для самого телеведучого.

Про це шоумен написав на своїй сторінці в Instagram. Володимир зізнався, що не хотів, щоб його стосунки з Оленою обговорювала вся країна, але після інтерв'ю дружини змушений дати відповідь.

"Всі ці 5 місяців до сьогоднішнього дня я не поширювався з приводу нашого розлучення і до сих пір вважаю, що від такого повороту найбільше постраждають наші любі дітки. Але я можу зрозуміти і в якійсь мірі виправдати такий емоційний вчинок Олени. Це жіноча образа та злість", - написав Остапчук.

"І я б далі зберігав холоднокровність, але поставлений в умови, коли змушений дати відповідь. Адже всі подумають, що я відмовчувався", - додав шоумен.

Телеведучий закликав прихильників не робити поспішних висновків про причини розлучення, а послухати його версію, яку він озвучить в інтерв'ю Каті Осадчій.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Vladimir Ostapchuk (@vova_ostapchuk)

Нагадаємо, що Володимир Остапчук та Олена Войченко прожили в шлюбі 12 років. За цей час вони двічі стали батьками. У 2013 році на світ з'явився їхній первісток - донька Емілія, а в березні 2018 року Олена подарувала Володимиру сина - Евана-Олександра. У жовтні минулого року телеведучий заявив, що розлучається з дружиною.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях