Лайм

Біллі Айлиш попросила фанатів перестати копіювати її в громадських місцях: фото наслідувачів

У шанувальників співачки з'явилося дивне хобі, і Біллі воно не до душі

18-річна Біллі Айліш в 2020 році отримала 4 премії "Греммі" і по праву вважається однією з найпопулярніших співачок в світі. Однак фанати зірки вже почали доставляти їй занепокоєння. Деякі з них прикидаються Біллі Айліш на публіці, і їй це зовсім не подобається.

Виконавиця хіта "Bad Guy" в Instagram попросила шанувальників перестати вбиратися нею в громадських місцях. Айлиш опублікувала скріншоти десятків відео, де молоді люди копіюють її фірмовий стиль (зелене волосся, мішкуватий одяг і сонцезахисні окуляри) і виходять в такому вигляді на вулиці і в торгові центри.

"Будь ласка, припиніть це робити, - написала Біллі. - Це небезпечно для вас і жорстоко по відношенню до людей, які нічого не знають. Ви змушуєте мене виглядати погано".

Також Біллі Айлиш висміяла одяг, який вдягла одна з її наслідувачок.

"А ще дуже нешанобливо, що ви вдаєте, ніби я ношу таке", - написала вона.

Нагадаємо, що Біллі Айліш стала наймолодшим музикантом, що був номінований і отримав всі чотири головні нагороди "Греммі" - "Альбом року", "Запис року", "Пісня року" і "Кращий новий виконавець".

  • Раніше Біллі Айліш прикрасила обкладинку відомого журналу про музику Rolling Stone. Виконавиця розповіла, чому так комплексує через свою зовнішність, яка навіть ставала причиною депресій.
  • Читайте також на theLime, як Біллі Айлиш посварилася з німецьким глянцем. Ще б пак, адже на його обкладинці вона раптом з'явилася топлес і без волосся.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях