Лайм

Кім Кардаш’ян розповіла про свою дієту і зізналася, що не дає дітям м'ясо

Ніхто у великій родині Кардаш’ян-Уест не вживає в їжу м'ясо теплокровних тварин

До свого 40-річчя восени 2020 року Кім Кардаш’ян збирається схуднути на 8 кг. У Twitter зірка реаліті-шоу і бізнесвумен розкрила план харчування, який допоможе їй досягти цільової ваги.

"Я їм в основному рослинну їжу, - сказала Кім. - Ніякого м'яса більше. Вівсянка і веганська ковбаса на сніданок, веганські тако - моя улюблена страва на обід. Салати теж хороші! Я люблю печену картопля і картоплю фрі, але тонку, а не товсту. Смузі з ірландського моху теж дуже хороші".

39-річна Кардаш’ян сказала, що її діти з чоловіком Каньє Вестом також дотримуються рослинної дієти, і лише її старша дочка, 6-річна Норт, пескатаріанка, тобто вживає в їжу рибу та інші морепродукти.

Нещодавно Кім розповіла фанатам про свої добре укомплектовані комори і холодильники після того, як прихильники запитали, чим вона годує своїх дітей. Інтерес шанувальників зірки виник після публікації фото, на якому вона стоїть перед практично порожнім холодильником.

"Всі мої діти вживають різні види молока, - поділилася вона в Instagram. - Ми також вирощуємо на ділянці власні дерева, овочі і робимо все самі".

  • Раніше Кім Кардаш’ян розповіла, чому звернулася до сурогатного материнства. Після народження другої дитини лікарі відмовили зірку від повторної вагітності.
  • Читайте на theLime, чому Кім Кардаш’ян стала одягатися скромніше. У Instagram відвертих фото зірки чекають 152 млн фанів, але вона вирішила стати більш стриманою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях