Лайм

Жахлива помилка: стало відомо, чому Памела Андерсон пішла від чоловіка через 12 днів після весілля

Актриса дуже швидко зрозуміла, що її бажання не сходяться з цілями чоловіка-продюсера

Памела Андерсон поспішно вийшла заміж за 74-річного голлівудського продюсера Джона Пітерса, оскільки напередодні провела місяць "духовного очищення" в Індії, і "її серце було занадто відкритим". Про це виданню Page Six розповіло джерело, близьке до 52-річної актриси.

Зірка "Рятувальників Малібу" і продюсер фільму "Зірка народилася" одружилися на таємній церемонії в кінці січня, але через 12 днів Андерсон оголосила про розставання. За словами джерела, актриса одразу ж пошкодувала про їхній союз.

"Памела працює не на тих хвилях, що інші люди. У неї величезне серце, і вона любить сильно, швидко, наполегливо. Вона повернулася з поїздки, і Джон сказав їй: "Я кохаю тебе, давай одружимось". Тому вона сказала: "Добре", - розповів інсайдер. - Після того, як вони провели півтора дні разом як чоловік і дружина, вона зрозуміла, що зробила жахливу помилку".

Зірка Playboy назвала Пітерса властолюбним і занадто зосередженим на славі, коли сама вона тепер вважає за краще проводити час подалі від світу знаменитостей і зосереджена на благодійній діяльності та захисті тварин. Крім того, вона відчула, що п'ятий чоловік "намагається занадто її контролювати".

"Він був розчарований тим, що вона хотіла зберегти свою фінансову незалежність... Він почав здійснювати дзвінки з приводу її кар'єри, запрошувати її в фільм, над яким працював, а вона цього не хотіла", - говорить інсайдер.

Шлюб Андерсон і Пітерса закінчився швидко, оскільки після весілля вони не встигли подати документи на його офіційну реєстрацію.

  • Син Памели Андерсон і Томмі Лі відреагував на таємне весілля своєї матері з 74-річним продюсером. Схоже, юнак був дуже радий новому статусу мами.
  • Дивіться також на theLime, як Памела Андерсон в купальнику знялась у відвертій фотосесії для чоловічого журналу. Схоже, в свої 52 актриса не збирається прощатися зі статусом секс-символу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях