Лайм

Колишню дружину Харві Вайнштейна запідозрили в романі з оскароносним актором

Дизайнер Джорджина Чапман пішла від Вайнштейна в 2017 році через секс-скандал

Колишня дружина Харві Вайнштейна Джорджина Чапман, яка порвала з продюсером після масових звинувачень в сексуальному насильстві, тепер зустрічається з голлівудським актором Едріаном Броуді. Про це пише видання Page Six з посиланням на власне джерело.

Чутки про те, що у 43-річної Чапман зав'язалися стосунки з 46-річним оскароносним актором, з'явилися восени 2019 року. Тепер джерело, близьке до колишньої Вайнштейна, підтверджує, що пара все ще разом.

Фото: @georginachapmanmarchesa і @adrienbrody в Instagram

Чапман - мати двох молодших дітей Вайнштейна. Після розлучення з продюсером, якого визнали винним у згвалтуванні, вона зарікалася вступати в нові стосунки, але джерело стверджує, що зірка "Піаніста" став для неї "великим джерелом підтримки".

Після обвинувального вердикту присяжних Харві Вайнштейн відправився не в тюрму, а в лікарню: адвокати повідомили, що він страждає від високого тиску і прискореного серцебиття. Не виключено, що він залишиться в госпіталі до винесення вироку 11 березня.

Фото: Getty Images

  • Більше 30 жінок погодилися відмовитися від позовів проти Харві Вайнштейна. Сума угоди, яку уклав із ними захист продюсера, вражає.
  • Раніше наклав на себе руки колишній чоловік норвезької принцеси, який звинуватив Кевіна Спейсі в домаганнях. Письменник Арі Бен скаржився на самотність і проблеми з алкоголем.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях