Лайм

KHAYAT прокоментував підсумки Нацвідбору на Євробачення-2020

Співак також розповів, що думає про гурт Go_A

Фіналіст Національного відбору на Євробачення-2020 молодий український співак KHAYAT (Андрій Хайат) зізнався, що не переймається через те, що не зможе представити нашу країну на конкурсі в Роттердамі (Нідерланди).

Про це він розповів в інтерв'ю "КП" в Україні ". "Мені абсолютно не образливо. Я дуже щасливий, що все сталося саме так. Мабуть доля готує мене до чогось більш серйозного та іншого", - прокоментував KHAYAT підсумки Нацвідбору.

Музикант додав, що радий, що Україну представить саме гурт Go_A. "Круто, що український фольклор прозвучить на сцені в Роттердамі", - зазначив співак.

"Go_A - шалено талановиті музиканти, дуже гідні, їх одноголосно вибрали і журі, і глядачі. Я бажаю їм удачі, зібратися з силами і дати неймовірного драйву та енергії", - підсумував музикант.

Нагадаємо, що в фіналі Нацвідбору на Євробачення-2020 KHAYAT посів друге місце в турнірній таблиці, отримавши 4 бали від журі і 5 - від глядачів.

  • Гурт Go-A провів свою першу прес-конференцію після перемоги в фіналі Нацвідбору на Євробачення-2020. Музиканти відповіли на розпитування журналістів, а також підписали контракт з суспільниммовником - НСТУ.
  • Раніше Go-A відповіли на "тривожну" теорію Тараса Тополі навколо пісні "Соловей". Схоже, співак просто не зрозумів її сенсу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях