Лайм

Росію на Євробаченні таки представить українець - про це говорили три роки

Співак дочекався свого зоряного часу

Росія визначилася зі своїм представником на Євробаченні-2020. На пісенний конкурс в Роттердам (Нідерланди) відправиться співак з України, зірка вокального проекту "Голос" Олександр Панайотов.

Про це пише "СтарХіт". Примітно, що ім'я поп-виконавця не раз фігурувало в числі можливих кандидатів на право представляти РФ на пісенному конкурсі. (Апдейт: пізніше 27 лютого сам Олександр Панайотов спростував інформацію в російських ЗМІ, представник досі не визначений).

Фото: instagram.com/panaiotov

Панайотов мріяв про Євробачення з 2005 року, але постійно щось не складалося. То його за балами обійшов Діма Білан (2008 рік), то Росія вибрала своїм представником співачку Юлію Самойлову (2017 рік). Олександра також називали претендентом і в 2019-му, але тоді на конкурс поїхав Сергій Лазарєв.

Олександр Панайотов народився в Запоріжжі, але свою музичну кар'єру вирішив будувати в Росії. Артист вперше заявив про себе в РФ в 2002 році, спробувавши свої сили на телевізійному проекті "Стань зіркою". У 2003-му брав участь у телевізійному конкурсі "Народний артист". Справжня удача співакові посміхнулася лише в 2016-му, коли той взяв участь в 5 сезоні шоу "Голос" і став підопічним Григорія Лепса.

Фото: instagram.com/panaiotov

  • Нагадаємо, Україну в Нідерландах представить гурт Go-A, який здобув перемогу в фіналі Національного відбору на Євробачення-2020 з піснею "Соловей".
  • Гурт Go-A провів свою першу прес-конференцію після перемоги в фіналі Нацвідбору на Євробачення-2020. Музиканти відповіли на розпитування журналістів, а також підписали контракт з суспільним мовником - НСТУ.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях