Лайм

Не проживе більше 5 років: адвокати Вайнштейна попросили пожаліти продюсера після падіння у в'язниці

Команда Вайнштейна наполягає, що через жалюгідний стан здоров'я великий термін може виявитися для нього довічним

Адвокати Харві Вайнштейна попросили Верховний суд штату Нью-Йорк засудити його всього на 5 років, оскільки він, ймовірно, не проживе в тюрмі довше, пише Page Six. Комнади 67-річного продюсера, якому загрожує до 29 років позбавлення волі, стверджує, що такий тюремний термін стане для нього довічним.

Фото: Getty Images

"Сувора реальність полягає в тому, що пан Вайнштейн може навіть не пережити цей термін, - написали адвокати в листі судді Джеймсу Берку. - ЗМІ постійно ображали Вайнштейна, його давно засудили в суді громадської думки. Його падіння з вершини було історичним, можливо, безпрецедентним в епоху соціальних мереж. Його життєва історія, його досягнення і боротьба просто видатні, і їх не слід ігнорувати повністю через рішення присяжних".

Адвокати ще раз підкреслили, що жертви опального продюсера "продовжували з ним стосунки після передбачуваних нападів, зв'язувалися для отримання роботи, квитків і професійних порад".

Вайнштейн очікує винесення вироку у в'язниці на острові Рікерс після двотижневого лікування в лікарні Бельвю і коронарного шунтування. Представник продюсера повідомив, що йому складно пересуватися по камері без ходунків та інвалідного крісла. 7 березня він, намагаючись йти самостійно, впав і вдарився головою: "Він думає, що у нього струс мозку. Його голова болить з учорашнього дня".

Нагадаємо, що 24 лютого Харві Вайнштейна визнали винним у згвалтуванні актриси і примусі до орального сексу колишньої асистентки.

  • Більше 30 жінок погодилися відмовитися від позовів проти Харві Вайнштейна. Сума угоди, яку уклав з ними захист продюсера, вражає.
  • Раніше в згвалтуванні звинуватили оскароносного актора Тімоті Хаттона. Сам він серйозно налаштований очистити своє ім'я, вже звернувся в ФБР і збирається подати позови за наклеп.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях