Лайм

Ані Лорак похвалилася донькою-артисткою - дівчинка позує під пісню мами

Співачка показала, як підросла її дочка

Ані Лорак похвалилася талантами своєї дочки. Співачка опублікувала в Instagram коротке відео, на якому 8-річна Софія забавно позує, зображуючи модель. У кадрі звучить нова пісня зіркової мами "Я б літала".

"Моя талановита, харизматична, запальна, маленька артистка", - підписала ролик Ані Лорак. На кадрах відео дівчинка крутиться перед камерою в різнобарвній пишній сукні і з блискітками на обличчі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від АНІ ЛОРАК (@anilorak)

Фанати співачки не змогли пройти повз ролика, вони залишили багато теплих слів в коментарях. Багато відзначили, що Соня буде зіркою, як і її мама.

"Дивлюся на Софію і бачу Вас! Ну копія же. Маленька артистка! Зірка", "Яка гарна дівчинка! Дуже артистична, вся в вас", "Вау, модель, вся в маму", "Зірка, вся в маму", "Маленька акторка", - захоплюються шанувальники Ані Лорак.

  • Раніше Ані Лорак вперше розповіла про роман з Єгором Глібом, який молодший за співачку на 15 років. Кароліна зізналася, де познайомилася з хлопчцем і як виникла симпатія.
  • Дивіться також на theLime новий кліп Ані Лорак на пісню "Я б літала" Для відео співачка приміряла кілька відвертих образів, які підкреслили її сексуальність. Виконавиця з'являється в кадрі в білих нарядах, сріблястому бюстгальтері, а також в ніжно-блакитному пляжному халаті.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Ані Лорак