Лайм

Принц Гаррі і Меган залишили сина в Канаді - їх звинуватили в образі на королеву, але винен коронавірус

Пара завершує останнє королівське турне без 10-місячного Арчі

Принц Гаррі і Меган Маркл йдуть з поста старших членів королівської родини 31 березня, але свою останню серію офіційних заходів в Великобританії вони провели без 10-місячного сина Арчі. Причиною вимушеної розлуки з малюком стала епідемія коронавірусної інфекції, повідомляє The Telegraph.

Фото: @sussexroyal в Instagram

У свій останній королівський робочий день Меган Маркл зустрілася в Букінгемському палаці з молодими вченими, і тема їхної бесіди торкнулася COVID-19. "Рішення залишити Арчі в Канаді було прийнято не через дріб'язкову образу, як повідомлялося в деяких виданнях, а через занепокоєння про його здоров'я під час загрози глобальної пандемії", - написав оглядач Брайоні Гордон, який був присутній на зустрічі.

Раніше герцога і герцогиню Сассекських називали "злопам'ятними" через рішення не брати Арчі до Великобританії, де він міг би провести час з прабабусею і прадідусем (королевою Єлизаветою II і принцом Філіпом), яким вже за 90 років. Але в розмові з подругою Маркл повідомила, що не намагалася перешкодити королівській родині побачитися з Арчі. "Вона сказала, що немає сенсу привозити і наражати його на небезпеку, - розповіло джерело таблоїду Express. - Меган сказала, що все це викликає тривогу, і що вона буде рада повернутися додому до Арчі".

  • Через епідемію коронавірусу принц Чарльз потрапив в незручну ситуацію з рукостисканням. І правда, вітатися з людьми за руку під час пандемії COVID-19 - не найкраща затія.
  • Раніше російські пранкери розіграли принца Гаррі, прикинувшись Гретою Тунберг. Гаррі повівся на вудку жартівників і розповів про розрив з королівською родиною.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях