Лайм

У мене почалася істерика: Леся Нікітюк розповіла про свої нічні пригоди з Джаредом Лето

Ведуча докладно описала інтернет-зустріч з кумиром

Цієї ночі збулася мрія Лесі Нікітюк - ведуча Нового каналу поспілкувалася зі своїм кумиром, американським рок-музикантом і актором Джаредом Лето. Це сталося в прямому ефірі в Instagram.

Дзвінок фронтмена 30 Seconds To Mars став для Лесі повною несподіванкою, від надлишку емоцій ведуча розплакалася і кілька разів назвала Джареда "дурником". За словами Нікітюк, про прямий ефір вона дізналася випадково і навіть не сподівалася, що зможе стати частиною онлайн-трансляції.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

"Я закінчила друге за день тренування, захекавшись, прийшла у ванну, сіла на підлогу. І тут мені пише один, мовляв, зайди терміново в Telegram, – ексклюзивно розповіла ведуча Нового каналу. – Я заходжу, а там мене чекає посилання на прямий ефір Джареда в Instagram. Я кинула запит, щоб стати гостем ефіру. Але була впевнена, що не стану їм".

"І ось сиджу в спортивках у ванній на підлозі, і тут мені телефонує Джаред Лето! У цей момент у мене почалася істерика. Такий сплеск емоцій, ніби в машину, яка довго стояла без бензину, залили літрів 200. Точно так само і в мені з'явилася така енергія, такий адреналін. Зі мною подібне бувало лише під час важливих кастингів, які змінювали моє життя. І я сиджу на підлозі й розумію: мені телефонує Джаред Лето, а я не нафарбована і після тренування. Навіть замислилася, може, вийти з онлайну? Потім вирішила: чхати на зовнішній вигляд, таке буває раз у житті. Підняла слухавку й почала кричати "Джареде, це ти? Ну ти й дурник! Ти мені подзвонив!". Це були чисті емоції".

Леся зізнається, після прямого ефіру вона ридала ридма.

"Джаред, дякую! Бачите, як буває? Карантин здружує людей, склеює сім'ї, які живуть на різних континентах. Позитив і радість від спілкування переможуть будь-який вірус, покінчать з будь-якою тривогою, негативом, панікою", - підсумувала Нікітюк.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

  • Телеведуча Леся Нікітюк на час карантину поїхала до рідного Хмельницького. Знаменитість не сумує і ділиться з публікою позитивним настроєм.
  • А Джаред Лето недавно повернувся з пустелі, де провів 12 днів в повній ізоляції. Повернувшись додому, фронтмен 30 Seconds To Mars буквально ахнув від новин - навколо епідемія, карантин і шалений попит на туалетний папір.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях