Лайм

Дрейк вперше показав позашлюбного сина, якого роками приховував від публіки

Кучерявий малюк вперше з'явився в Instagram музиканта

Репер Дрейк поділився першими фотографіями сина Адоніса, який народився в 2017 році від французької художниці Софі Брюссо. Батьківство чотириразовий володар Греммі підтвердив лише в 2018 році, і ще два роки йому було знадобилося, щоб показати чарівного хлопчика світу.

Фото: instagram.com/champagnepapi

"Коли розум починає занурюватися в накручування або страх, відразу ж переведіть увагу на щось яскраве. Неважливо, що відбувалося в минулому або що відбувається навколо зараз, ви завжди можете зробити вибір: звільнитися від колеса страждань і паніки і відкрити своє власне світло" , - написав Дрейк в Instagram.

Музикант назвав сміх найкращими ліками, але визнав, що сльози теж можуть принести полегшення. "Знайте, що ви не самотні, і якщо вам потрібно нагадати про це, попросіть підтримки, і вона з'явиться, - підбадьорив він фанатів. - Все налагодиться. Але для того, щоб це сталося, ви повинні довіряти. Я люблю і сумую за своєю чудовою родиною і друзями, і не можу дочекатися радісного дня, коли ми всі зможемо об'єднатися".

Адоніс - перший син Дрейка, який народився 11 жовтня 2017 роки від французької художниці Софі Брюссо. Музикант підтвердив його існування в альбомі "Scorpion" 2018 року. У пісні "Emotionless" Дрейк співає: "Я не приховував своєї дитини від світу, я приховував світ від своєї дитини", а в треку "March 14th" він детально розповів про несподівану вагітність, неіснуючі стосунки з матір'ю хлопчика і про те, що він називає себе батьком-одинаком. При цьому на фотографіях, опублікованих репером, зображений не тільки Адоніс, але і Софі Брюссо.

  • Раніше Біллі Айліш заступилася за Дрейка, якого звинувачують в нездоровому інтересі до молодих дівчат. 18-річну співачку обурило, що її спілкування з репером визнали дивним.
  • Мадонна розлютила фанів дивним відео про коронавірус. Його вона записала у ванні з пелюстками троянд, розмірковуючи при цьому про рівність перед епідемією Covid-19.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях