Лайм

Співачка Pink повідомила про зараження коронавірусом - Covid-19 підхопив й її трирічний син

Перші симптоми хвороби з'явилися два тижні тому

Американська співачка Пінк (Pink) повідомила про те, що вона та її трирічний син Джеймсон заразилися коронавірусною інфекцією. Перші симптоми Covid-19 артистка та її дитина відчули два тижні тому.

Про це знаменитість розповіла на своїй сторінці в Instagram. За словами зірки, її лікар відразу зробив тест на коронавірус, і він показав позитивний результат. Після цього співачка та її син провели в ізоляції 14 днів і слідували вказівкам лікаря.

Кілька днів тому Pink та її дитину знову протестували. "Всього пару днів назад ми провели повторний тест, і зараз, на щастя, результат був негативним", - поділилася співачка.

"Ця хвороба серйозна і реальна. Люди повинні знати, що вона може торкнутися всіх: молодих і старих, здорових і хворих, бідних і багатих, і потрібно, щоб тестування було безкоштовним і широко доступним для всіх", - зазначила співачка.

Пінк також заявила, що направить по 500 тисяч доларів своїх особистих коштів до фондів в Філадельфії і в Лос-Анджелесі на допомогу медпрацівникам і для боротьби з коронавірусом.

  • Акторка українського походження Іванна Сахно, яка бореться з коронавірусом, йде на поправку. Зірка фільмів "Тихоокеанський рубіж 2" і "Шпигун, який мене кинув" повідомила, що відчуває себе набагато краще.
  • Голлівудська акторка українського походження Ольга Куриленко перемогла коронавірус, яким заразилася на початку березня. Дівчина пояснила, навіщо розповіла про хворобу в соцмережі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях