Лайм

Кращий тато у світі: українська співачка прокоментувала втрату в родині

Дівчина досі не може повірити в те, що трапилося

Українська співачка Sonya Kay, племінниця народної артистки України Софії Ротару, втратила тата 24 березня. Через два тижні після трагедії дівчина прокоментувала втрату в родині.

Артистка опублікувала в Instagram фото рідної людини, зазначивши, що він був "найкращим татом у світі".

Фото: instagram.com/sonyakayofficial

"Сьогодні два тижні як пішов з життя мій найдорожчий, найдобріший і найкращий тато на світі! Я досі не можу повірити, що його вже немає з нами, здається ніби він поїхав кудись у відрядження або просто на роботі. ..так хочеться йому зателефонувати, поговорити про все і просто міцно обійняти, але я цього вже ніколи не зможу зробити", - поділилася болем Sonya Kay.

"Він був найдобріший, веселий, справедливий, найкращий тато у світі! Він завжди так радів і пишався моїми успіхами, завжди мене підтримував і вірив в мене, дуже сильно вірив! Тому, татко, мій рідий, я зроблю все, щоб ти мною пишався, я знаю ти все бачиш і завжди поруч! Я тебе дуже сильно люблю і ти завжди в моєму серці! Найкращий тато у світі!", - додала співачка.

Фото: instagram.com/sonyakayofficial

  • Нагадаємо, що чернівецький бізнесмен Сергій Хлябич помер вранці 24 березня. Першою про смерть родича повідомила українська співачка Софія Ротару.
  • Для співачки Sonya Kay смерть тата стала справжнім шоком, але не дивлячись на такі обставини дівчина вирішила не скасовувати весілля, яка призначене на 7 червня.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Соня Кей

Читайте також