Лайм

Даша Астаф'єва озвучила суму, яку їй пропонували за інтим, і ця цифра вас здивує

Співачка відповіла на пікантні питання своєї колеги

Українська співачка і модель Даша Астаф'єва приєдналася до прямого ефіру Олі Полякової в Instagram, де зіграла в гру "Правда або дія". Артистці попалося пікантне питання про секс за гроші, і вона відповіла, що таких пропозицій в її житті було дуже багато.

Даша каже, що жодного разу не погоджувалася на платний інтим, оскільки боялася, що це може бути якийсь розіграш. Чоловіки пропонували кругленькі суми за ніч із зіркою, а один раз цифра досягла півтора мільйони доларів.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

"Мені так багато раз це пропонували, я ні разу не погодилася - каже Астаф'єва. - Я постійно боялася, що це зйомка якоїсь передачі, де розводять зірок. Останній раз через Юру Нікітіна пропонували 1,5 мільйони доларів, я сказала: "Називайте два".

Даша також розповіла, що заможні шанувальники дарували їй яхти і люксові авто, але і від цих подарунків вона відмовлялася.

  • Раніше Даша Астаф'єва зізналася, що в дитинстві була "гидким каченям" і часто через це страждала від знущань з боку однокласників.
  • Читайте також на theLime, як Леся Нікітюк у прямому ефірі поспілкувалася зі своїм кумиром Джаредом Лето. Дзвінок фронтмена 30 Seconds To Mars став для дівчини повною несподіванкою, від надлишку емоцій вона розплакалася і кілька разів назвала музиканта "дурником".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях