Лайм

Був дуже крутим і платив 200 гривень: відомий шоумен виявився колишнім продюсером Лесі Нікітюк

Свою кар'єру знаменитість починала в популярному шоу 2000-х

Популярна в Україні телеведуча Леся Нікітюк вперше назвала ім'я свого колишнього і єдиного продюсера. Свого часу розкручуванням дівчини з Хмельницького займався Вадим Мічковський, більш відомий сьогодні як шоумен і гуморист Дядя Жора.

В Інстаграм-бесіді зі співачкою Олею Поляковою ведуча Нового каналу також розповіла про перші гонорари та поїздки з виступами Україною.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

"У той час він був дуже крутим - у нього були ресторани в Хмельницькому, він там усім заправляв, - розповіла Нікітюк. - Я дуже хотіла попрацювати з ним, в результаті ми підписали контракт на два роки".

Таким чином Леся Нікітюк опинилася у популярному на той час гумористичному "Бігуді шоу". Мічковський платив 500 гривень за виступ під відкритим небом і 200 - за шоу в приміщенні. Курйози, як згадала ведуча, почалися на першому ж корпоративі.

Фото: clutch.ua

"Ми вирушили до Харкова. Поїздка була довгою, Вадим зголоднів і вирішив купити ковбасу у бабок, які торгували при дорозі. Поїв, і ми поїхали далі, - продовжила Нікітюк. - До Харкова ми запізнилися, після автобуса відразу пішли виступати. Вадим відправив нас переодягатися, а сам вийшов на сцену. Як тільки він почав говорити в мікрофон, йому стало дуже погано..."

Проте шоумен продовжив вести програму шоу, що стало для його підопічних наукою: "Ніколи перед концертом, виступом нічого не жерти".

  • Раніше Леся Никитюк відповіла на чутки про збільшені губи та ботокс. Телеведуча жартома показала, як збільшити губи без уколів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях