Лайм

Принцесі Шарлотті - 5 років: Кейт Міддлтон і принц Вільям поділилися милими фото дочки-іменинниці

Традиційно знімки були зроблені мамою дівчинки

2 травня свій день народження святкує дочка принца Вільяма і Кейт Міддлтон - принцесі Шарлотті виповнюється 5 років. З цього приводу королівська сім'я опублікувала свіжі фото іменинниці.

Фотографії юної принцеси опубліковані на сторінці Кенсингтонського палацу в Instagram. У підписі повідомляється, що герцог і герцогиня Кембриджські дуже раді поділитися новими фотографіями принцеси Шарлотти в честь її п'ятого дня народження.

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

Традиційно знімки були зроблені мамою дівчинки, яка захоплюється фотозйомкою і обожнює знімати своїх дітей. Кейт Міддлтон відобразила Шарлотту в той момент, коли вона допомагає розносити пакети з продуктами одиноким літнім людям в період пандемії коронавірусу.

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

Кейт Міддлтон і принц Вільям також виховують 6-річного Джорджа і маленького Луї, якому днями виповнилося 2 роки. Нині герцог і герцогиня Кембриджські проводять ізоляцію у відокремленому особняку, який знаходиться приблизно в 19 км від Лондона. Заміський будинок був весільним подарунком від королеви.

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

  • 29 квітня Кейт Міддлтон і принц Вільям відсвяткували дев'ятиріччя подружнього життя. З нагоди річниці theLime зібрав їх кращі весільні фото.
  • 21 квітня королева Великобританії Єлизавета II відсвяткувала свій 94-й день народження. За більш ніж 60 років правління про монаршої персони дійсно є, що розповісти. Ось три кумедні історії з Єлизаветою II, за які її будуть любити завжди.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: