Лайм

45-річна актриса Хлоя Севіньї вперше стала мамою

Раніше зірка "Американської історії жахів" говорила, що материнство старить жінку

Американська актриса Хлоя Севіньї народила свою першу дитину. Представник зірки підтвердив новину виданню Page Six, але ніяких інших подробиць, включаючи стать та ім'я малюка, оприлюднено не було.

Фото: pagesix.com

45-річна зірка фільмів "Клубна манія", "Дітки" і "Хлопці не плачуть" народила дитину від бойфренда Сініса Мацковіча - директора художньої галереї в Нью-Йорку. Сім'ю сфотографували на прогулянці з новонародженим 4 травня. Батьки були одягнені в захисні маски і рукавички в зв'язку з епідемією коронавірусу.

Фото: instagram.com/chloessevigny

Актриса "Американської історії жахів" в 2016 році розповіла журналу W, що відкладала материнство, щоб зберегти молодість. "Думаю, ще не час для дитини. Тому що виношувати дитину і народжувати - такий стрес для тіла. Я дійсно думаю, що це, на жаль, старить жінок, особливо коли у них з'являються діти у віці 30 років, а не в 20", - говорила Севіньї.

  • 4 травня батьками стали співачка Граймс та Ілон Маск. Щасливий тато показав їхнє перше фото і заінтригував фанатів дивним ім'ям малюка
  • Раніше Віра Кекелія розповіла про партнерські пологи. Цей хвилюючий момент подружжя пережило разом, хоча вона і думала, що Роман Дуда може втратити свідомість

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.