Лайм

Померла акторка Тетяна Паркина - зірка фільму "Не могу сказать прощай"

Причиною смерті стала тривала хвороба

У середу, 6 травня, після важкої тривалої хвороби пішла з життя радянська і російська акторка Тетяна Паркина. На момент смерті артистці було 68 років.

Про це повідомляється на сайті Союзу кінематографістів Росії. "Тетяна Олексіївна назавжди залишиться в нашій пам'яті інтелігентною, талановитою акторкою, втіленням жіночої краси, сердечності", - сказано в повідомленні.

Кадр з фільму "Крик дельфина" Фото: kino-teatr.ru

Паркина знялася в багатьох фільмах, однак популярність їй принесла картина "Не могу сказать прощай", де вона зіграла роль Марти.

У скарбничці акторки також є такі фільми і серіали, як "Мимино", "Дочки-матери", "Красное и черное", "Дев судьбы", "Нежный возраст", "Крик Дельфина", "Самозванцы" та інші.

Тетяна Паркина у фільмі "Не могу сказать прощай" Фото: kino-teatr.ru

  • Раніше на 57 році життя померла співачка Ніна Кірсо - солістка популярного гурту 90-х "Фрістайл". Інформацію про смерть артистки на особистій сторінці в Фейсбук підтвердили її сестра Алла і колега Лідія Тропман.
  • На 84 році життя померла американська акторка Ширлі Найт, найбільш відома за роллю Філліс Ван де Камп в популярному серіалі 2000-х "Відчайдушні домогосподарки".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях