Лайм

Молода дружина 70-річного Річарда Гіра показала ніжні фото весілля в день річниці

Алехандра Сільва і Річард Гір одружені вже два роки

У квітні у Річарда Гіра і його 37-річної дружини Алехандри Сільви народилася друга дитина. Ділитися фотографіями малюка пара не поспішає, але на честь другої річниці шлюбу Алехандра опублікувала в Інстаграм фото з весілля з 70-річним актором.

Фото: instagram.com/alejandragere

"Сьогодні день, коли я вийшла заміж за найбільш чудового чоловіка, якого коли-небудь зустрічала. Я знаю, це звучить як кліше, але це правда! Від щирого серця, я так пишаюся тим, що можу бути з тобою, ділити з тобою життя, бути матір'ю наших дітей, бути твоїм другом, бути твоєю дружиною! Ти робиш мене дуже щасливою! Ти любов мого життя", - написала вона.

Фото: instagram.com/alejandragere

"Чудові слова і чудова пара", - коментують шанувальники. - "Ах! Він був і моїм коханням всього життя! Красуня назавжди!" "Прекрасна жінка і красивий чоловік, вітаємо".

Фото: instagram.com/alejandragere

Річард Гір і Алехандра Сільва почали зустрічатися в 2015 році і одружилися в 2018-м. У лютому 2019 у пари народився син Олександр; ім'я та стать другої дитини поки не розголошують. У минулому Гір двічі був одружений: з 1991 по 1995 рік на моделі Сінді Кроуфорд, і з 2002 по 2016 рік на актрисі Кері Лоуелл, з якою виховував сина Гомера.

  • Раніше наречена Віктора Павлика поділилася історією знайомства з артистом. Закохані називають свою зустріч "доленосною" і готуються до весілля.
  • Молода дівчина Леонардо ДіКапріо розповіла про мінуси відносин з відомим актором. Акторку ображає, що незнайомі люди бажають їй зла.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.