Лайм

Зірка "Гаррі Поттера" Руперт Грінт вперше став батьком

У Рона Візлі і його дівчини Джорджії Грум народилася дівчинка

У полку зіркових батьків прибуло: Руперт Грінт, який зіграв Рона Візлі в серії фільмів про Гаррі Поттера, став батьком. Дівчина 31-річного актора Джорджія Грум народила першу дитину, повідомляє Page Six.

"Руперт Грінт і Джорджія Грум раді підтвердити народження своєї дівчинки. Просимо поважати їхню конфіденційність в цей особливий час", - сказав представник пари. Ім'я новонародженої поки залишається для шанувальників секретом.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Georgia Isobel Groome (@ggroomefan)

Про вагітність Грум стало відомо лише на початку квітня. Після того, як папараці підловили 28-річну актрису на прогулянці з чималеньким животом, потаємній парі довелося підтвердити радісну новину.

Грум і Грінт зустрічаються з 2011 року. Пара поки не планує весілля, хоча в 2018 році британський актор обмовився, що хотів би стати розсудливим і завести сім'ю.

  • 70-річний Річард Гір втретє став батьком, але ділитися цією новиною актор не поспішає. Актор і його сім'я усамітнилися на ранчо неподалік від Нью-Йорка.
  • 21 квітня учасник української групи ТНМК ("Танок на Майдані Конго") Олександр Сидоренко, більше відомий як Фоззі, став батьком двійнят - хлопчика і дівчинки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях