Лайм

Не була ідеальною мамою: Маша Єфросиніна розповіла, як виховує дітей

Телеведуча ніколи не жертвувала заради дітей кар'єрою та інтересами

Маша Єфросиніна успішно поєднує кар'єру з вихованням 16-річної дочки Нани і 6-річного сина Олександра, але не вважає себе ідеальною мамою. При цьому телеведуча впевнена, що її підходу до виховання досить, щоб зробити дітей щасливими.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

"Я ніколи не була ідеальною мамою! Так, в звичному стереотипному трактуванні цього значення - ніколи! - написала Єфросиніна в Інстаграм. - Я не жертвувала кар'єрою заради дітей. Тому що хотіла розвиватися як професіонал у своїй справі! Не зберігала остиглі стосунки з моїм чоловіком заради дитини. Тому що не хотіла бути нещасливою в шлюбі. Не ставила свої інтереси нижче їхніх. Тому що, поважаючи мої інтереси, вони будуть поважати і цінувати свої. Я їду кілька разів на рік без них на відпочинок, тому що мені потрібно побути на самоті і перезавантажитись. Мої діти не вчать вісім мов і відвідують тільки ті гуртки, що хочуть самі. І якщо їхнє "хотіння" перегорає через місяць, я не змушую їх туди ходити, бо вважаю, що потрібно займатися тільки тим, що цікаво. Останні кілька років мене практично ніколи немає вдома у вихідні, тому що я їжджу з виступами для великої і прекрасної жіночої аудиторії - я займаюся улюбленою справою".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Телеведуча переконана, що у щасливих матерів не буває нещасних дітей, і що зв'язок з дітьми краще зміцнювати маленькими традиціями, цікавими розмовами і пам'ятними враженнями, ніж жертвою. Вона закликала своїх підписниць не називати себе поганими матерями, якщо вони є у своїх дітей і віддано їх люблять.

"Природа все влаштувала так, що з нашими дітьми завжди говорить наша любов. Це все, що їм, за великим рахунком, потрібно - завжди, всюди, в будь-якому віці, знати, що їх безумовно, гаряче, віддано і назавжди любить їх мама" , - написала зірка.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

  • Раніше Маша Єфросиніна назвала ключову умову схуднення. Уже багато років телеведуча замінює перекуси овочевим супом-пюре.
  • Також телеведуча здивувала зізнанням про відносини з чоловіком. За 19 років знайомства і 17 років шлюбу в сім'ї Маші Єфросиніної та Тимура Хромаєва було багато крутих поворотів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.