Лайм

Мері-Кейт Олсен вимагає термінового розлучення з братом екс-президента Франції - той виганяє її з дому

Актриса не хоче шукати нове житло в розпал епідемії коронавірусу і боїться втратити своє майно

Мері-Кейт Олсен розлучається з французьким банкіром Олів'є Саркозі, зведеним братом екс-президента Франції Ніколя Саркозі. Згідно з судовими документами, чоловік жорстоко вигнав 33-річну актрису з дому в Нью-Йорку в розпал пандемії.

Видання Page Six повідомляє, що заяву на розлучення Олсен подала 17 квітня, коли "стало ясно, що шлюб закінчився, а відносини розірвані безповоротно". У зв'язку з епідемією коронавірусу нью-йоркські суди тоді не приймали документи, і зірці 90-х довелося подати клопотання про термінове розлучення.

Фото: pagesix.com

"Мій чоловік розірвав договір оренди на нашу квартиру в Нью-Йорку без моєї згоди, - заявила Мері-Кейт. - Він чекає, що я поїду з дому в понеділок, 18 травня. Я в шоці від того, що мій чоловік намагається позбавити мене дому, в якому ми жили, і якщо він доб'ється успіху, я ризикую втратити свою особисту власність".

За словами Олсен, вона не може шукати іншу квартиру через пандемію. Також вона турбується, що Саркозі буде розпоряджатися її речами і сімейним майном. Вона вимагає дотримання їхнього шлюбного договору і хоче, щоб Саркозі забезпечив їй медичну і стоматологічну страховку.

Мері-Кейт Олсен і Олів'є Саркозі були одружені 5 років, а зустрічатися почали в 2012 році. ЗМІ повідомляють, що відносини пари погіршилися ще до епідемії COVID-19, і вони перебували на межі розлучення вже півроку.

  • Молодша сестра Мері-Кейт Олсен, Елізабет, стала жертвою хакерів. Ті злили в мережу інтимні фото зірки "Месників".
  • Українська супермодель розкрила подробиці шлюбу з чоловіком-тираном. Сніжана Онопко багато років жила в страху, але тепер має намір розлучитися.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.