Лайм

Володарка "Оскара" і "Греммі" втратила наркозалежного сина - йому був 21 рік

Син Мелісси Етерідж помер від передозування наркотиків

Син американської співачки Мелісси Етерідж помер від опіоїдної залежності. Про це володарка "Греммі" і "Оскара" за кращу пісню "I Need To Wake Up" (2007) розповіла в Інстаграм.

Фото: pagesix.com

"Сьогодні я приєдналася до сотень тисяч сімей, які втратили близьких через опіоїдну залежність, - пише 58-річна співачка. - Мій син Беккет, якому був всього 21 рік, з усіх сил намагався подолати свою залежність, але став її жертвою. Моє серце розбите".

Етерідж розповіла, що її сім'я боролася за сина і зробила все, щоб його врятувати, але залежність виявилася сильнішою. "Врешті-решт, ми знаємо, що йому зараз не боляче, - написала вона. - Скоро я знову заспіваю. Це завжди зціляло мене".

Мелісса Етерідж народила Беккета, перебуваючи у стосунках з Джулі Сайфер, але донором сперми для штучного запліднення був американський гітарист і співак Девід Кросбі, який все життя боровся з наркотиками і кілька разів потрапляв у поліцію за їхнє зберігання. У жінки залишилося троє дітей, 23-річна дочка Бейлі і 13-річні близнюки Міллер і Джонні.

  • Раніше в США помер співак, піаніст, композитор і один із засновників жанру рок-н-рол Річард Уен Пенніман, відомий як Літл Річард. На момент смерті музикантові було 87 років.
  • У віці 73 років помер один із засновників німецької групи Kraftwerk Флоріан Шнайдер. Інформацію про смерть артиста французькому виданню Ouest France підтвердили його рідні.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях