Лайм

Почувалася гидким каченям: Брітні Спірс розповіла про підліткові комплекси

Невдача в модельному агентстві підкосила впевненість Брітні

Брітні Спірс поділилася в Інстаграм історією, яка розкрила шанувальникам її вразливу сторону. Виявляється, в юності майбутня зірка соромилася носити улюблену зачіску, бо не відчувала себе досить красивою для цього.

Фото: instagram.com/britneyspears

"Я знаю, що мені потрібен чубчик! Хто б міг подумати, що завдяки ньому можна виглядати молодше? - написала 38-річна Брітні під чарівним Селфі. - Я перестала носити чубчик в 3-му класі, і пам'ятаю, ніби це було вчора... це було дуже великою справою - відкрити лоба. Тільки красиві люди на півдні могли так робити, але я ніколи не відчувала себе досить привабливою. Всі учасниці конкурсів краси так робили, а у мене були погані зуби і я почувалася гидким каченям".

За словами Брітні, одного разу вона вирушила в модельне агентство, де їй відмовили. Повернувшись додому, дівчинка вирішила відкрити лоба, щоб стати схожою на старших дівчат. "Я зробила це і виглядала дуже погано, але думала, що я чудова! Я думала, що це зробить мене крутою... І з тих пір майже завжди так ходила, - згадує зірка. - Люди обирають різні способи захистити себе. Але коли я роблю собі чубчик, я відчуваю себе захищеною... майже як у третьому класі".

  • Раніше Брітні Спірс здивувала соцмережі несподіваним компліментом колишньому хлопцю. 20 років по тому Брітні раптово заговорила про розлучення з Джастіном Тімберлейком
  • Дженніфер Лопес дала корисну пораду на час карантину. Зірка не розслабляється, щоб зберегти душевну рівновагу

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.