Лайм

Ольга Сумська та Віталій Борисюк розповіли, як сваряться і миряться на карантині

Пара разом уже 29 років, але знає, як зберегти "хімію"

У травні Ольга Сумська та Віталій Борисюк відсвяткували 29 річницю стосунків. Про це 53-річна актриса розповіла в Instagram, згадавши про початок їхнього роману і розкривши секрет міцного шлюбу.

Фото: instagram.com/olgasumska

"Травень - наш місяць. Все сталося в далекі 90-ті, а з'єднав нас Вольтер і Бернстайн під час репетицій бродвейського мюзиклу "Кандід", який був вперше поставлений на сцені театру ім. Л. Українки, де ми починали свою творчу діяльність, - поділилася Сумська. - Коли Віталік мене вперше поцілував, я зрозуміла, що потрапила до того самого чоловіка".

В інтерв'ю 1 + 1 Сумська і Борисюк зізналися, що без сварок на карантині не обійтися, але за роки шлюбу пара навчилася з ними розбиратися.

"Весь час, ніс до носа - таке мало хто витримає. Я просто бачу, як мої сусіди вже тікають одне від одного, - сказала вона. - Якщо б ми були представниками різних професій, Віталій би не витримав. Навіть графини кришталеві билися колись, про що я дуже шкодую".

При цьому в сварках актори вміють знаходити натхнення: вчасно зупиняються і починають обговорювати, як би виглядала така сцена у фільмі або постановці.

"Мені здається, має бути відчуття, що ви ніби не 29 років разом, а тільки вчора познайомилися. Ну це в ідеалі. Ми з Віталієм далеко не ідеальні, але мені досі пір подобається його почуття гумору, тембр голосу, вогненний погляд... Певна хімія збереглася і донині, і це найголовніше!" - розповіла Сумська прихильникам в Instagram.

  • Раніше Ольга Сумська показала ніжні фото з дочками і заявила, що потрібно було народжувати ще. Знаменита мама виглядає практично ровесницею своїх дівчаток.
  • Також актриса пригадала про розставання з першим чоловіком Євгеном Паперним. Крім роману з Віталієм Борисюком піти її підштовхнуло пристрасть колишнього чоловіка до алкоголю.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.