Лайм

Вибачте, якщо не виправдав чиїхось очікувань: Макс Михайлюк прокоментував несподіваний фінал "Холостяка"

Герой десятого сезону вибачився перед глядачами реаліті

Глядачі шоу "Холостяк-10" каналу СТБ продовжують обговорювати несподіваний фінал проекту. Головному герою реаліті Максу Михайлюку і переможниці Даші Ульяновій не вдалося побудувати стосунки. Причина - у пілота на проекті була інтимна близькість з однією з претенденток на його серце.

Макс Михайлюк довго не коментував цю ситуацію, але зараз вирішив порозумітися з численною армією шанувальників. Він зазначив, що не любить брати участь у плітках, але останні події змусили його висловитися.

Фото: instagram.com/flymax305

"Я щиро хотів залишити все, як є і жити далі. Але відчуваю, що у мене з'явився певний борг перед вами, перед тією аудиторією, яка дивилася весь сезон, переживала, підбадьорювала, писала хороші, добрі слова. Ще раз хочу сказати Вам величезне дякую", - пише Макс в своєму Instagram.

Михайлюк вибачився перед глядачами, що "не виправдав чиїхось очікувань" і не вибрав вподобану глядачам учасницю.

"Чесно, я не хочу цього хайпа, як хочуть його інші. І як бачите, не все так погано у всіх. Я б навіть сказав, дуже добре. Хочу звернутися до людей, які зі мною від початку і до кінця, до людей, які вміють слухати і чути, розуміти і не будують здогадок, які не перекручують інформацію, не тримають зла за те, що я робив, як вважав за потрібне. Раніше у мене було всього 800 дописувачів - моїх друзів і знайомих. І в мить, Вас стало більше 200К, таких всіх різних, з власними інтересами, долями, життєвими цілями. Я вдячний всім, хто проживає своє життя і не обговорює моє. Хто зі мною, не дивлячись на мій вибір і симпатії. Хочу сказати Вам величезне людське дякую і побажати, щоб у Вас все було добре!", - додав холостяк.

А Даша тим часом поділилася в своєму мікроблозі новим селфі і залишила інтригуючий підпис: "Плач і дивись". Кому адресовані ці рядки переможниця проекту не уточнила, але в світлі останніх подій не важко здогадатися, що мова йде про Макса.

Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях