Лайм

Наталя Могилевська анонсувала вихід свого міні-фільму - ця історія близька всім, хто пережив карантин

Прем'єра відбудеться вже через кілька днів

Українська співачка Наталія Могилевська на карантині часу дарма не втрачала. Артистка записала новий альбом, а також зняла міні-фільм "Любов - то велика сила", який складається з п'яти кліпів виконавиці.

Вихід фільму запланований на 11 червня. Про це Могилевська повідомила на особистій сторінці в Instagram, опублікувавши короткий тизер.

"11 червня відбудеться прем'єра міні-фільму від Наталії Могилевської і режисера Германа Ненова, який буде складається з п'яти кліпів. Всі ці відео об'єднує не тільки спільний сюжет, а й те, що важливо для кожного з вас - кохання. Тільки не відомо, а виживе кохання під замком?... Ця історія близька всім нам, хто пережив карантин. Вона про це... ", - сказано в описі до ролика.

Фанати співачки відзначили, що з нетерпінням чекають виходу фільму. "Чекаю більше ніж свій день народження", "Режим очікування 11 числа, включений", "Як круто, чекаємо шалено", "Інтрига наростає", "Хлопець у ванні, як труп. Цікаво що буде далі", - пишуть коментатори.

  • Наталя Могилевська не на жарт зацікавила шанувальників. Після довгих розмов про таємничого коханого співачка раптом показалася в Інстаграм у шлюбній сукні і заговорила про весілля.
  • Співачка також зізналася, що готова до важливого для кожної жінки кроку - стати матір'ю. Але чи буде це усиновлення або 44-річна Могилевська зважитися народити - поки не відомо.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.