Лайм

Неважливо, він чи вона: супермодель Кара Делевінь назвала себе пансексуалкою

Дівчина розповіла, як прийняла свою ідентичність

Після розставання з Ешлі Бенсон модель і актриса Кара Делевінь дала відверте інтерв'ю про свою сексуальність. 27-річна зірка зізналася, що стать партнера для неї не має значення, тому що перш за все в людині вона бачить особистість.

"Думаю, я назавжди залишуся пансексуалкою. Неважливо, він це, чи вона, я закохуюся в людину - ось і все. Мене приваблює ця людина", - розповіла Кара в інтерв'ю Variety.

Фото: instagram.com/caradelevingne/

"При цьому модель зізналася, що виросла в старомодні айнглійській сім'ї, і у свій час не хотіла визнавати, ким вона є. Я використовувала слово "гей", щоб описати лайнові речі, на кшталт: "Чувак, це так по-гейському". Якби мені сказали: "О боже, уяви, що зустрічаєшся з жінкою", я б відповіла: "Це огидно". Думаю, це відбувалося тому, що я просто не хотіла визнавати, хто я є. Я не хотіла засмучувати свою сім'ю. Я була глибоко нещасна і подавлена".

Делевінь додала, що як тільки змогла вільно заговорити про свою сексуальність, перестала її приховувати. Тоді, подолавши страх, вона зізналася батькові, що її приваблюють жінки. Зробити це її підштовхнуло розбите серце після розставання з дівчиною.

"Я була щиро налякана. Але він сказав: "Вона не варта твоєї енергії. Ти заслуговуєш, щоб тебе любили". Він був таким милим, що я навіть зараз можу розплакатися", - сказала вона.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях