Лайм

У Росії на Світлану Лободу подали до суду - співачку звинуватили в пропаганді ЛГБТ

Позивачу не сподобалися одностатеві поцілунки в одному з кліпів співачки

На поп-співачку Світлану Лободу подали до суду через кліп SuperSTAR, реліз якого відбувся ще в 2018 році. Те, що відбувається в ролику образило якогось росіянина Віктора Борисова, який вирішив за законом залучити артистку за поширення гей-пропаганди.

За даними Telegram-каналу Mash, позивача обурили моменти, де дівчина застає свого хлопця за поцілунком з чоловіком і в помсту цілується зі Лободою, яка випадково пробігала повз.

Кадр з кліпу SuperSTAR

Кадр з кліпу SuperSTAR

Чоловік вимагав видалити ролик з відкритого доступу мережі, а також два мільйони рублів в якості компенсації за побачене. Однак суд не побачив у кліпі пропаганди ЛГБТ і залишив позов без руху.

  • Днями Світлана Лобода випустила кліп на пісню "Мій". Ролик змонтований з архівних відео, на яких відображені концерти співачки, її 8-річна дочка Єва, УЗД на останніх місяцях вагітності, творчий колектив і навіть Алла Пугачова, з якою вони веселяться біля ресторану.
  • Світлана Лобода знову подумує про поповнення в родині. Зокрема, співачка не проти народити в майбутньому хлопчика. Можливо, і не одного.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.