Лайм

На концертах виглядав як чудовисько: Потап розповів, як почав стежити за зовнішністю

З недавніх пір 39-річний співак зайнявся собою, і дуже цим пишається

Пройшли часи, коли турбота про зовнішність вважалася винятково жіночою справою. У прямій трансляції в Instagram Насті Каменських її чоловік Потап (Олексій Потапенко) розповів, що користується омолоджуючими засобами. Надихнули його на це спостереження за доглянутими чоловіками зі спортклубу.

Фото: instagram.com/realpotap

"Льоша теж користується кремом омолоджуючим. Нещодавно почав, але так цим пишається. Тому що треба приділяти собі увагу, доглядати за собою", - розповіла Каменських в Instagram.

"Я взагалі ходив в спортклуб і подивився там на чоловіків. Чоловіки потренуються, потім збираються, дістають з дорогих сумочок сорочки, одягають краватки, годинники красиві, голяться, намазуються кремчиком. Мені так сподобалося, я подумав: "Блін, я весь час на концертах виглядаю як концертне чудовисько", - зізнався музикант. - Як людині, яка весь час подорожує, мені завжди хотілося чимось себе побалувати. Є мужики, які так стежать за собою, роблять манікюр, педикюр. Я цього не роблю, тільки крем" .

Настя Каменських зазначила, що креми - це добре, але найважливіше в догляді за собою - правильне харчування і гідратація.

"Потрібно їсти 4-5 разів на день, тому що це розганяє метаболізм. І пити воду. Я п'ю 1,5-2 літра, а раніше взагалі пила 3, такий був у мене період. Відкрию секрет: пити воду нікому не подобається, треба себе змусити, привчити, і це буде вам в кайф, - розповіла зірка. - Я раніше пила тільки солодкі води, чаї та каву. Тепер я їх звела до мінімуму: 1 чашка кави з мигдальним молоком і 1 чашка чаю в день".

Фото: instagram.com/kamenskux

  • Раніше Настя Каменських поділилася секретом сімейного щастя і мирного життя на карантині. Співачка дала дівчатам корисну любовну пораду.
  • 8 травня український репер і продюсер Потап (Олексій Потапенко) відзначив свій 39-й день народження. Настя Каменських влаштувала коханому чоловікові сюрприз, організувавши вечірку в стилі диско.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях