Лайм

Джамала назвала три улюблених серіали, які не заберуть багато часу

Співачка порадила три свіжих шоу для любителів гарної драми

Вагітна Джамала з чоловіком Бекіром Сулеймановим на карантині встигли переглянути всі великі та гарні серіали, але зараз 34-річна співачка перейшла на короткі шоу, з якими можна впоратися за пару днів. Серед новинок 2020 року зірка виділила трійку кращих - "Неортодоксальна", "І всюди тліють пожежі" і "Захищаючи Джейкоба".

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Перераховані шоу - сильні драми, які сподобаються любителям заплутаних сімейних історій.

"Що їх об'єднує? 1. Взаємовідносини батьків і дітей, навіть точніше, підлітків і батьків. 2. Брехня і секрети в родині. Чи це заради порятунку? Може, це завжди шлях у прірву? 3. Вплив соцмереж, чужий вплив, думка сторонніх людей, - написала Джамала, яка ось-ось стане мамою вдруге. - Жах, це так страшно, що просто якісь абсолютно необдумані коментарі в соцмережах, плітки через злість і помсту реально можуть зруйнувати цілі родини! Сказати легко - виправити дуже складно".



Перераховані міні-серіали сподобалися переможниці Євробачення 2016 ще й завдяки чудовому акторського складу. "Обожнюю Різ Візерспун. А ще круті Кріс Еванс, Мішель Докері і абсолютно нова, але дуже талановита ізраїльська актриса Шира Хаас!" - зізналася Джа.

  • Вибір Джамали багато в чому збігається зі смаками іншої української зірки, Маші Єфросиніної. Та назвала 5 найкращих підліткових серіалів, які варто побачити всім батькам.
  • TheLime теж зібрав 5 міні-серіалів, які можна подивитися за один день. Короткі, але захоплюючі шоу сподобаються любителям детективів, комедій, драми, фантастики і гострої сатири.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях