Лайм

Ольга Сумська пояснила, навіщо позбулася своєї знаменитої родимки

Актриса хотіла зробити це непомітно, поки сиділа на карантині

Днями українська акторка Ольга Сумська поділилася в Instagram пляжними фото, на яких шанувальники розгледіли, що з обличчя 53-річної артистки зникла родимка, яка за роки кар'єри стала вже невід'ємною частиною її образу.

Спілкуючись в коментарях з дописувачами, Сумська підтвердила, що видалила свою "родзинку", проте в подробиці вдаватися на стала. Стурбовані фани припустили, що акторка могла звести родимку за медичними показаннями. Але сама артистка запевняє, що це не так. "Ніяких медичних показань для цього не було", - пояснила Сумська журналістам "КП" в Україні".

Фото: instagram.com/olgasumska

Актокра зазначила, що зважилася на косметичну процедуру, оскільки з віком родимка їй стала заважати.

"В юності була маленькою, а з віком стала трохи більше, - каже артистка. - Думала на карантині непомітно видалити, не вийшло непомітно".

Фото: instagram.com/olgasumska

  • Раніше Ольга Сумська поділилася цілою серією веселих фото з особистого архіву, зроблених в Криму. На знімках знаменитість позує на узбережжі Чорного моря. Компанію їй склала плеяда видатних акторів: Руслана Писанка, Володимир Горянський, Ада Роговцева, а також чоловік акторки Віталій Борисюк.
  • У травні Ольга Сумська та Віталій Борисюк відсвяткували 29 річницю стосунків. Про це 53-річна акторка розповіла в Інстаграм, згадавши про початок їхнього роману і розкривши секрет міцного шлюбу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.